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Clarification Note #1  

GSA internal reference: 243614 
 

Procurement procedure: GSA/OP/06/18 – Integrated Management System 

and Quality Management Support to GSA  

 
Question #1: Is it necessary to formally express interest in order to submit a proposal? 
Answer:  No, the tenderer shall directly submit a proposal (see Section 4.7 of the Tender 
Specifications). 
 
 
Question #2: In the “Tender Specifications”, chapter 2.5, it is stated that a minimum of two CVs shall 
be submitted for each profile category. Will tenders be admitted, in which CVs are offered only for 
one (or two) profile categories? 
Answer:  No. It follows from section 2.5 of the tender specifications that the tenderer shall provide 
two CVs as a minimum for each profile (namely Senior Quality Technician, Junior Quality Technician 
and Senior Information Security Adviser). Section 3.4.1 sets forth a minimum requirement under M1 
that the tenderer shall offer the staff profiles as described in sections 2.4 and 2.5. Consequently, if the 
tenderer does not provide at least two CVs per each profile, such tender will not comply with the 
minimum requirement M1 and will have to be excluded. 
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