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Clarification Note #4 

GSA internal reference: 250370 

 

Procurement procedure: GSA/OP/48/18 

“Operational Interface System for the GSMC (OIS)” 

 

Question 21: Which are the requirements for the integration into the GSMC TEMPEST Environment 
(see relevant requirement [REQ-12] in section 1.7 of Annex I.B – ‘Technical terms of reference’)? 
Answer 21: The GSMC provides TEMPEST rooms for the installation of the OIS. Inside the TEMPEST 
rooms, the OIS shall support connection of all systems and users via either fiber optic or STP cat 6. 
 

Question 22: Does the OIS hardware need to be TEMPEST certified and in case it is required which is 
the TEMPEST specification to be compliant with? 
Answer 22: The OIS hardware does not need to be TEMPEST certified.  
 

Question 23: Which is the equipment with TEMPEST requirement referred in [REQ-77] (section 2.4 of 
Annex I.B – ‘Technical terms of reference’)? 
Answer 23: This is a general requirements for accreditation file. As per answer 22, the OIS hardware 
does not have to be TEMPEST certified. Therefore this requirement is not applicable. 
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